طرز تهیه نییاوکی کدوحلوایی

نییاوکی کدوحلوایی یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه

مواد لازم:

• پوره کدو حلوایی: 1 و 1/4 پیمانه
• آرد: 1 پیمانه
• پنیر پارمزان: 1 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
• جوزهندی: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

پوره کدوحلوایی سرد رو با پارمزان داخل میکسر بریزید با نصف آرد و بعد نمک و جوزهندی و تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد اگر نیاز داشت بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید. خمیر چسبناکی بدست میاد. روی میز کمی ارد بپاشید و خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کنید (خیلی چسبناکه به دست و چاقو میچسبه) هر قسمت رو لوله کنید کمی ضخیم تر از انگشت و با چاقو برش بدید. چسبناک بودن خمیر رو با مقداری آرد که روی خمیر میپاشیم میتونیم کنترل کنیم بعد تکه ها رو کمی با انگشت شکل بدید. بزارید روی میز به مدت نیم ساعت بمونن. در یک قابلمه مقداری آب بریزید با کمی نمک بزارید جوش بیاد و بعد نییاوکی ها رو بریزید توش بزارید تا بپزن موقع ریختن نییاوکی ها داخل قابلمه همه خمیرها ته قابلمه میرن و موقع پخت همه روی آب میان همین که خمیر ها روی آب اومدن آبکش کنید. داخل ماهی تابه مقداری روغن زیتون بریزید و خمیرها رو توش خیلی کم تفت بدید و بعد با سس دلخوله خود میل کنید. میتونید با ریحون تازه و پنیر هم بخورید.

 اگر نییاوکی هاتون زیاد بود بعد از ابکش کردن داخل زیپلاک بریزید و بزارید فریزر و هر وقت دوست داشتید گرم کنید و نوش جان کنید.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close