
سس پستو یک سس ایتالیایی بسیار خوشمزه هست که توی بعضی از غذاها مثل پاستا و پیتزا به کار می رود.
مواد لازم:
• ریحان: 3 پیمانه
• گردو خرد شده یا دانه کاج: 1 و نیم پیمانه
• سیر: 4 حبه
• پنیر پارمازان: 1/4 پیمانه
• روغن زیتون: 1 پیمانه
• نمک و فلفل
• ا بسته پاستا
طرز تهیه:
برگهای ریحان رو جدا کنید بشورید با گردو یا دانه کاج و پنیر و سیر میکس کنید روغن زیتون رو کم کم اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و کنار بگزارید (مقدار موادی که در بالا گفتم زیاد هست برای 1 بسته پاستا مواد سس رو شما نصف کنید) پاستا را در آبی که نمک و روغن ریخته اید بجوشونید و آبکش کنید میتونید از تیکه های ریز مرغ سرخ شده هم درون پاستا استفاده کنید و با سس پستو مخلوط کنید.
[votes: 0 Rating: 0]