طرز تهیه پاستا با سس پستو

پاستا با (سس پستو: یک سس ایتالیایی بسیار خوشمزه هست)

سس پستو یک سس ایتالیایی بسیار خوشمزه هست که توی بعضی از غذاها مثل پاستا و پیتزا به کار می رود.

مواد لازم:

  • ریحان: 3 پیمانه
  • گردو خرد شده یا دانه کاج: 1و نیم پیمانه
  • سیر: 4 حبه
  • پنیر پارمازان: 1/4 پیمانه
  • روغن زیتون: 1 پیمانه
  • نمک و فلفل
  • ا بسته پاستا

طرز تهیه:

برگهای ریحان رو جدا کنید بشورید با گردو یا دانه کاج و پنیر و سیر میکس کنید روغن زیتون رو کم کم اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و کنار بگزارید (مقدار موادی که در بالا گفتم زیاد هست برای 1 بسته پاستا مواد سس رو شما نصف کنید) پاستا را در ابی که نمک و روغن ریخته اید بجوشونید و ابکش کنید میتونید از تیکه های ریز مرغ سرخ شده هم درون پاستا استفاده کنید و با سس پستو مخلوط کنید.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close