exbonds
بدون دسته بندی

طرز تهیه پای گلابی با هل و کارامل

پای گلابی با هل و کارامل بسیار خوشمزه و لذیذ

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 2/3 پیمانه
• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• روغن مایع: 1/2 پیمانه
• هل: 1 قاشق چای خوری
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• آب پرتقال: 1/4 پیمانه
• بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
گلابی: 2 عدد
آب: 3 پیمانه
• شکر: 1 پیمانه
لیمو ترش: 1 عدد رنده شده
• یک عدد چوب دارچین

طرز تهیه:

آب را با شکر + رنده پوست لیمو و آب لیمو + چوب دارچین بزارید روی حرارت تا بجوش بیاد و شکر کاملا داخل اب حل بشه
گلابی ها رو پوست بگیرید و نصف کنید هسته هاش رو در بیارید و داخل شربت بندازید حرارت رو بزارید روی متوسط در قابلمه رو بزارید تا گلابی ها بپزن 10 دقیقه کافی هست ( البته بستگی داره به نوع گلابی که استفاده میکنید)
بعد از پخت گلابی ها رو به ارامی از شربت خارج کنید و بزارید خنک بشن و بعد با کمک یک کارد اونها رو برش بدید اما سعی کنید از قسمت بالا گلابی ها به هم وصل باشن و از هم جدا نشن. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل و هل به حدی بزنید تا کف کنن و کرمی رنگ بشن.
بهش بقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید زیادی مخلوط نکنید. در حدی که مواد یکدست بشن کافی هست. قالب 9 در 13 اینچی مستطیلی شکل رو حاضر کنید و کفش کاغذ روغنی بندازید. مایع کیک رو بریزید توش و با کمک لیسک مایع رو صاف و یکدست پخش کنید. گلابی ها رو ارام بردارید و سعی کنید با دست پره های برش خرده رو به یک سمت بخوابونید و روی کیک بچینید. قالب رو بزارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت روشن کرده بودید به مدت 30 دقیقه، وقتی کیک پخت و روش طلایی شد از فر خارج کنید. روی گلابی ها مقداری کارامل بریزید و بزارید کیک  کمی از حرارت بیوفته  بعد برش بدید و کنار یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.

0 0 رای
امتیاز مقاله

سلب مسئولیت مانیتورینگ بیگ والت
بیگ والت یک سیستم مانیتورینگ است نه معرفی سایت های معتبر پس این سایت هیچگونه ارتباطی با پروژه های معرفی شده در سایت ندارد. سرمایه گذاری در پروژه های آنلاین همانند پروژه های فیزیکی دارای ریسک بوده و تصمیم به سرمایه گذاری و هر گونه سود و زیان به عهده‌ی شخص شماست. چنانچه به هر دلیل فکر می‌کنید نمی‌توانید در این تجارت موفق باشید از هر گونه سرمایه گذاری در پروژه‌ها جداً بپرهیزید. همه بنرها و پیوندها در اینجا فقط تبلیغات هستند. ما هیچ تبلیغی را تأیید یا تضمین نمی کنیم.
[بیشتر...]

برچسب ها
مشترک شدن
اطلاع از
guest
0 پرسش و پاسخ کاربران
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
بستن