آشپزیسبک زندگی

طرز تهیه پای گلابی با هل و کارامل

پای گلابی با هل و کارامل بسیار خوشمزه و لذیذ

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 2/3 پیمانه
• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• روغن مایع: 1/2 پیمانه
• هل: 1 قاشق چای خوری
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• آب پرتقال: 1/4 پیمانه
• بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
گلابی: 2 عدد
آب: 3 پیمانه
• شکر: 1 پیمانه
لیمو ترش: 1 عدد رنده شده
• یک عدد چوب دارچین

طرز تهیه:

آب را با شکر + رنده پوست لیمو و آب لیمو + چوب دارچین بزارید روی حرارت تا بجوش بیاد و شکر کاملا داخل اب حل بشه
گلابی ها رو پوست بگیرید و نصف کنید هسته هاش رو در بیارید و داخل شربت بندازید حرارت رو بزارید روی متوسط در قابلمه رو بزارید تا گلابی ها بپزن 10 دقیقه کافی هست ( البته بستگی داره به نوع گلابی که استفاده میکنید)
بعد از پخت گلابی ها رو به ارامی از شربت خارج کنید و بزارید خنک بشن و بعد با کمک یک کارد اونها رو برش بدید اما سعی کنید از قسمت بالا گلابی ها به هم وصل باشن و از هم جدا نشن. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل و هل به حدی بزنید تا کف کنن و کرمی رنگ بشن.
بهش بقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید زیادی مخلوط نکنید. در حدی که مواد یکدست بشن کافی هست. قالب 9 در 13 اینچی مستطیلی شکل رو حاضر کنید و کفش کاغذ روغنی بندازید. مایع کیک رو بریزید توش و با کمک لیسک مایع رو صاف و یکدست پخش کنید. گلابی ها رو ارام بردارید و سعی کنید با دست پره های برش خرده رو به یک سمت بخوابونید و روی کیک بچینید. قالب رو بزارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت روشن کرده بودید به مدت 30 دقیقه، وقتی کیک پخت و روش طلایی شد از فر خارج کنید. روی گلابی ها مقداری کارامل بریزید و بزارید کیک  کمی از حرارت بیوفته  بعد برش بدید و کنار یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع پای انواع کیک کارامل گلابی هل
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن