صدرا باکس
سبک زندگی

طرز تهیه پای گلابی با هل و کارامل

پای گلابی با هل و کارامل بسیار خوشمزه و لذیذ

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 2/3 پیمانه
• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• روغن مایع: 1/2 پیمانه
• هل: 1 قاشق چای خوری
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• آب پرتقال: 1/4 پیمانه
• بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
گلابی: 2 عدد
آب: 3 پیمانه
• شکر: 1 پیمانه
لیمو ترش: 1 عدد رنده شده
• یک عدد چوب دارچین

طرز تهیه:

آب را با شکر + رنده پوست لیمو و آب لیمو + چوب دارچین بزارید روی حرارت تا بجوش بیاد و شکر کاملا داخل اب حل بشه
گلابی ها رو پوست بگیرید و نصف کنید هسته هاش رو در بیارید و داخل شربت بندازید حرارت رو بزارید روی متوسط در قابلمه رو بزارید تا گلابی ها بپزن 10 دقیقه کافی هست ( البته بستگی داره به نوع گلابی که استفاده میکنید)
بعد از پخت گلابی ها رو به ارامی از شربت خارج کنید و بزارید خنک بشن و بعد با کمک یک کارد اونها رو برش بدید اما سعی کنید از قسمت بالا گلابی ها به هم وصل باشن و از هم جدا نشن. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل و هل به حدی بزنید تا کف کنن و کرمی رنگ بشن.
بهش بقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید زیادی مخلوط نکنید. در حدی که مواد یکدست بشن کافی هست. قالب 9 در 13 اینچی مستطیلی شکل رو حاضر کنید و کفش کاغذ روغنی بندازید. مایع کیک رو بریزید توش و با کمک لیسک مایع رو صاف و یکدست پخش کنید. گلابی ها رو ارام بردارید و سعی کنید با دست پره های برش خرده رو به یک سمت بخوابونید و روی کیک بچینید. قالب رو بزارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت روشن کرده بودید به مدت 30 دقیقه، وقتی کیک پخت و روش طلایی شد از فر خارج کنید. روی گلابی ها مقداری کارامل بریزید و بزارید کیک  کمی از حرارت بیوفته  بعد برش بدید و کنار یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.

[تعداد: 0 امتیاز: 0]
تلگرام بیگ والت اینستاگرام بیگ والت

برچسب ها
یکتا کلیک
نهال وب
طلا ماین

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن