آشپزی

طرز تهیه پپر پاپرز

پپر پاپرز غذایی با فلفل تند

مواد لازم:

• فلفل هالاپینو: 2 عدد
• پنیر خامه ای: 2 قاشق غذا خوری
• پنیر چدار و پنیر مازورلا: 3 قاشق غذا خوری
• آرد سوخاری
• آرد
تخم مرغ زده شده
نمک

طرز تهیه:

فلفل ها را روی آتش کبابی کنید.
پوست آنها را بگیرید.
با چاقو شکم فلفل ها را بشکافید و همه تخم های فلفل را از درونش خارج کنید توصیه میکنم با دستکش این کار رو بکنید چون ممکن است دستهایتان مثل من آتش بگیرد چون تخمهای این نوع فلفل خیلی تند است. و پنیر خامه ای با پنیر مازورلا و 1 قاشق از پنیر چدار را مخلوط کنید و درون شکم فلفل ها را پر کنید و ببندید.
یک ظرفی را آماده کنید و آرد سوخاری را درون آن بریزید. در ظرفی دیگر آرد معمولی را بریزید. و در ظرفی دیگر تخم مرغ را خوب هم بزنید.
فلفل ها را اول درون آرد بغلتانید. بعد درون تخم مرغ و دوباره درون آرد سوخاری. بعد فلفل ها را برای 5 دقیقه بزارید فریزر و دوباره این مراحل را تکرار کنید. و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید. و بقیه باقی مانده پنیر چدار را روی برنج بریزید و با سس و سالاد در کنار فلفل ها میل کنید.

• نکته: میتونید کنارش از گوشت و قارچ هم استفاده کنید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن