آشپزی

طرز تهیه پیتزا یونانی

پیتزا یونانی نرم و لطیف

مواد لازم:

برای خمیر:

• آرد: 2 پیمانه
• خمیر مایه: 1 قاشق چای خوری
• آب ولرم: به مقدار لازم
• روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
• نمک: نوک قاشق چای خوری

برای روی پیتزا:

• بیبی اسفناج: مقداری
• پیاز قرمز: 1 یا 2 عدد کوچک
• گوجه فرنگی: 1 عدد
• آویشن: به مقدار لازم
• زیتون سیاه: مقداری
• پنیر مازورلا فتا: به مقدار لازم

طرز تهیه:

خمیر مایه را با 1/4 پیمانه آب ولرم بگزارید تا برسد بعد آرد را با خمیر مایه و روغن مخلوط کنید و آرام آرام آب اضافه کنید تا خمیر یک دست بدست بیاد و به دست نچسبد و روی خمیر دستمال بکشید و بگزارید 1 ساعت استراحت کند بعد خمیر رو باز کنید و بعد کمی پنیر مازورلا بریزید و آویشن بپاشید وگوجه فرنگی رو باریک برش بدید و بچینید روش. و بعد پیاز ها رو بچینید نمک و فلفل بپاشید اسفناج بریزید و بعد زیتون ها رو بچینید و پنیر فتا رو بریزید روش. و درون فر روی 350 درجه f قرار دهید تا پنیر آب شود و نون پیتزا بپزد.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن