طرز تهیه پیراشکی کرم دار

پیراشکی کرم دار بسیار خوشمزه

مواد لازم:

آب: 1/2 پیمانه
• آرد : تقریبا 5 الی 6 پیمانه
• شکر: 2 قاشق غذا خوری پر
• خمیر ترش: 2 قاشق سوپ خوری
شیر ولرم: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
• کره: 100 گرم ذوب شده و خنک شده

برای کرم داخل پیراشکی:

• نشاسته: 1/4پیمانه
• شکر: 1 پیمانه
• شیر: 1 و 1/2 پیمانه
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• کره: 10 گرم

طرز تهیه:

خمیر مایه رو با آب ولرم بزارید 15 دقیقه بمونه تا پف کنه.
به شیر ولرم شکر و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل بشه.
تخم مرغها را اضافه کنید و حدود 5 پیمانه آرد رو اضافه کنید و خوب با دستگاه ورز بدید.
خمیرمون باید نرم ولی نچسب باشه بعد از 5 پیمانه آرد باید با احتیاط بقیه آرد رو اضافه کنید تا خمیر سفت نشه.
روی خمیر را بپوشونید بزارید یک جای گرم حدود 1 ساعت تا خمیرمون ور بیاد و حجمش دو برابر بشه.
روی میز کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و با کمک یک لیوان قالب بزنید.
خمیر های قالب زده شده رو بچینید با فاصله روی میز و روشون رو با پلاستیک بپوشونید و بزارید نیم الی یک ساعت دوباره خمیرها استراحت کنن و ور بیان.
یک ظرف رو پر روغن میکنیم و دونه دونه پیراشکی ها رو توش میندازیم و سرخ میکنیم تا هر دو طرف پیراشکیها خوب سرخ بشه.

برای تهیه کرم شکر و نشاسته رو با هم مخلوط کنید و شیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود بعد بزارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ شود بعد که غلیظ شد کره و وانیل رو اضافه کنید.
کرم رو بزارید کنار تا خنک بشه و بعد داخل پیراشکی ها رو پر کنید.
از این خمیر تقریبا 35- 36 تا پیراشکی بدست میاد البته بستگی به اندازه قالبتون داره اگر کوچیک باشه بیشتر بدست میاد بزرگ باشه کمتر.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close