آشپزی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

پیراشکی کرم دار بسیار خوشمزه

مواد لازم:

آب: 1/2 پیمانه
• آرد : تقریبا 5 الی 6 پیمانه
• شکر: 2 قاشق غذا خوری پر
• خمیر ترش: 2 قاشق سوپ خوری
شیر ولرم: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
• کره: 100 گرم ذوب شده و خنک شده

برای کرم داخل پیراشکی:

• نشاسته: 1/4پیمانه
• شکر: 1 پیمانه
• شیر: 1 و 1/2 پیمانه
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• کره: 10 گرم

طرز تهیه:

خمیر مایه رو با آب ولرم بزارید 15 دقیقه بمونه تا پف کنه.
به شیر ولرم شکر و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل بشه.
تخم مرغها را اضافه کنید و حدود 5 پیمانه آرد رو اضافه کنید و خوب با دستگاه ورز بدید.
خمیرمون باید نرم ولی نچسب باشه بعد از 5 پیمانه آرد باید با احتیاط بقیه آرد رو اضافه کنید تا خمیر سفت نشه.
روی خمیر را بپوشونید بزارید یک جای گرم حدود 1 ساعت تا خمیرمون ور بیاد و حجمش دو برابر بشه.
روی میز کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و با کمک یک لیوان قالب بزنید.
خمیر های قالب زده شده رو بچینید با فاصله روی میز و روشون رو با پلاستیک بپوشونید و بزارید نیم الی یک ساعت دوباره خمیرها استراحت کنن و ور بیان.
یک ظرف رو پر روغن میکنیم و دونه دونه پیراشکی ها رو توش میندازیم و سرخ میکنیم تا هر دو طرف پیراشکیها خوب سرخ بشه.

برای تهیه کرم شکر و نشاسته رو با هم مخلوط کنید و شیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود بعد بزارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ شود بعد که غلیظ شد کره و وانیل رو اضافه کنید.
کرم رو بزارید کنار تا خنک بشه و بعد داخل پیراشکی ها رو پر کنید.
از این خمیر تقریبا 35- 36 تا پیراشکی بدست میاد البته بستگی به اندازه قالبتون داره اگر کوچیک باشه بیشتر بدست میاد بزرگ باشه کمتر.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 1 Rating: 4]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن