طرز تهیه پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت بسیار خوشمزه

مواد لازم:

• گوشت چرخ کرده گیاهی یا معمولی: 250 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
• جعفری: یک مشت گوچک ریز خرد شده
سیب زمینی: 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 1 عدد درشت
• نمک و فلفل
• نان لواش

طرز تهیه:

به جای گوشت چرخ کرده از گوشت چرخ کرده گیاهی quorn هم میتوان استفاده کرد.
گوشت چرخ کرده را با پیاز متوسط رنده شده با حرارت کم میگذاریم بپزد یا پیاز رو نگینی خورد میکنیم یه تفت میدیم تا نرم بشه بعد گوشت رو اضافه میکنیم. چون گوشت گیاهی کرن نیازی به پخت زیاد نداره یه تفت کوچیک با پیاز میدیم.
بعد سیب زمینی و گوجه رو که نگینی خورد کرده بودیم رو اضافه میکنیم. کمی نمک و فلفل میزنیم. در ظرف رو میزاریم زیر حرارت رو کم میکنیم تا به ؟آرامی سیب زمینی ها بپزن.
وقتی سیب زمینی ها خوب پختن جعفری رو اضافه می کنیم بعد 5 دقیقه شعله را خاموش می کنیم.
خوب غذای ما حاضر شد میتونید توی این مرحله غذا رو سرو کنید با نون و خیارشور نوش جان کنید. و یا داخل نون ساندویچ بریزید.

و یا برید به ادامه کار:

نان لواش رو به شکل دایره یا مربع می بریم .
از مواد به اندازه یه قاشق میزاریم داخل نان مثل بقچه میپیچیم و در روغن سرخ می کنیم.
حرارت رو بزارید روی متوسط و مواظب باشید چون زود نان می سوزه.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close