سبک زندگی

طرز تهیه کاری تخم مرغ

کاری تخم مرغ

آموزش کاری تخم مرغ

مواد لازم برای کاری تخم مرغ:

تخم مرغ: آب پز سفت 3 عدد
پیاز: 1 عدد متوسط
• زنجبیل تازه: له شده 1 قاشق چای خوری
سیر: له شده 1/2 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی: 1 عدد ریز خورد شده
• شیر نارگیل: 1/2 پیمانه
• فلفل چیلی سبز: 1 الی 3 عدد
• دانه خردل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
زرد چوبه: 1/2 قاشق چای خوری
• رازیانه: 1/2 قاشق چای خوری
• پودر زیره: 1/2 قاشق چای خوری
• دانه زیره: 1/2 قاشق چای خوری
• چیلی قرمز خشک: 3 عدد
• پودر دانه گشنیز: 1 قاشق چای خوری
• برگ گشنیز مقداری
• برگ کاری: 2-3 عدد
• 3 قاشق غذا خوری روغن

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را آب پز کنید و پوستشان را بگیرید و با چاقو هر 4 قسمت تخم مرغها را برش بدهید یا از وسط تخم مرغها را به دو نیم تقسیم کنید. روغن را داخل ماهی تابه بریزید و بگذارید داغ بشود و بعد رازیانه، دانه زیره، خردل و چیلی قرمز را بریزید داخل روغن تا تف بخورند و وقتیکه دانه ها ترک خوردند پیاز را همراه با چیلی خورد شده اضافه کنید (حواستان باشد دانه ها را نسوزانید که بد مزه و تلخ میشود).
سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید و کمی نمک بپاشید بعد برگ کاری را اضافه کنید و بگذارید تا پیاز رنگ آن کمی عوض شود و سرخ شود. زرد چوبه و پودر زیره را اضافه کنید و تفت بدهید و گوجه را ریز خورد کنید و اضافه کنید و پودر دانه گشنیز را هم بریزید و بگذارید کمی تفت بخورد بعد کمی آب بریزید تقریبا 1/2 پیمانه و در ظرف را بگذارید و زیر حرارت را کم کنید تا گوجه و پیاز خوب نرم بشوند بعد که کمی حجم آب کم شد شیر نارگیل را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد وقتی که جوشید تخم مرغ ها را بریزید داخل سس و درش را بگذارید و حرارت را کم کنید تا یکی دو جوش بخورد بعد روی آن مقداری برگ گشنیز خرد شده بریزید و با نان و یا برنج سرو کنید.

[votes: 0 Rating: 0]

کانال تلگرام بیگ والت
برچسب ها
تخم مرغ غذاهای خارجی غذاهای گیاهی غذاهای هندی کاری

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن