طرز تهیه کاری قارچ

کاری قارچ غذای هندی بسیار تند

مواد لازم:

قارچ سفید: 10-15 عدد
پیاز سفید: 1 عدد
گوجه فرنگی: 1 عدد
• زنجبیل تازه اندازه یک قاشق غذا خوری خورد شده نه له شده
• فلفل چیلی سبز: 2 عدد
• زیره: 1 قاشق چای خوری
• کاری پودر: 1/2 قاشق چای خوری
سیر: له شده 2 حبه
• پودر فلفل قرمز
• گرم ماسالا: 1/2 قاشق چای خوری
زرد چوبه: 1/2 قاشق چای خوری
خامه رقیق: 1/4 پیمانه “اگر دوست داشتید کمی زیاد”
• آب: 1/4 قاشق چای خوری یکم بیشتر
نمک
• برگ گشنیز مقداری

طرز تهیه:

داخل یک تابه نسبتا بزرگ کمی روغن بریزید وقتی داغ شد زیره ها رو اضافه کنید وقتی زیره ها بالا و پایین پریدن پیاز نگینی خرد شده رو اضافه کنید تفت بدید نمک بپاشید.
وقتی پیاز کمی طلایی شد فلفل چیلی رو اضافه کنید زنجبیل خرد شده را با سیر رو هم بریزید و تفت بدید.
بعد گوجه فرنگی که نگینی خرد کردید رو اضافه کنید با پودر فلفل قرمز و زرد چوبه و پودر کاری خوب تفت بدید تا گوجه ها نرم بشن بعد آب بریزید و قارچهای خرد شده را هم اضافه کنید.
در ظرف رو بزارید تا خوب قارچها نرم بشن اگر آبش کامل کشیده شد خیلی کم آب اضافه کنید اما سعی کنید این کار رو نکنید و با تنظیم حرارت بزارید تا با همون آب خود قارچها و 1/4 آب قارچها بپزن و بعد از پخت باید کمی آب ته ظرفتون باشه .
وقتی قارچها نرم شدن خامه را اضافه کنید بزارید یه جوش بزنه و گرم ماسالا و کمی برگ گشنیز رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید این غذای خیلی خوشمزه رو با نون یا برنج سرو کنید. این خوراک به همراه برنجی که با کره دم شده خیلی خوشمزه میشه.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close