آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک تمشک

کاپ کیک تمشک بسیار خوشمزه

مواد لازم :

• شکر: 1 پیمانه
• آرد: 2 پیمانه
شیر پر چرب: 1 پیمانه سر خالی
تخم مرغ: 4 عدد
• بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
• بکینگ سودا: 1/2 قاشق چای خوری
• کره: 150 گرم آب شده یا 1 پیمانه
• وانیل: 2 قاشق چای خوری
• اسانس توت فرنگی در صورت تمایل( میتونید داخل خود کیک یا خامه استفاده کنید)
• مارمالاد تمشک
• خامه فرم گرفته

طرز تهیه:

شکر رو با تخم مرغ خوب هم بزنید تا پف کنند تقریبا 7-10 دقیقه اول با دور کند بعد تند هم بزنید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. تا سفید شود و کف کند.
بکینگ پودر و بکینگ سودا رو همراه با آرد اضافه کنید و مخلوط کنید اسانس توت فرنگی رو بریزید.
بعد شیر رو اضافه کنید و کره آب شده را و هم بزنید.
داخل قالب مخصوص کاپ کیک رو کپسول بزارید و از مایع کیک بریزید. و بزارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15-20 دقیقه.
بعد از سرد شدن کاپ کیک ها وسط اونها رو با یک کارد یک برش گرد کوچک بزنید تا سوراخ بشه وسطش و توش مارمالاد بریزید.
برای مارمالاد تمشک من 2 پیمانه تمشک رو ریختم توی بلندر و میکسش کردم و از توری ردش کردم تا کاملا دونه هاش جدا بشه
و اون رو با 1 و 1/2 پیمانه شکر و نیم پیمانه آب گذاشتم روی حرارت تا بپزه و اون نیم پیمانه آبش بخار شه و کمی بپزه و غلیظ بشه.
بعد گذاشتم کمی سرد شد و ریختم داخل کاپ کیک ها.
وقتی دیدید مارمالاد کمی خنک شد زود بریزید داخل کاپ کیک ها چون اگر سرد بشه سفت میشه و نمیشه ریخت داخل کاپ کیک ها و فرمش بد میشه. دوباره قسمت برش خورده کاپ کیک رو گذاشتم سر جاش و روش رو با خامه فرم گرفته که کمی تمشک مخلوطش کرده بودم زدم.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن