آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک تمشک

کاپ کیک تمشک بسیار خوشمزه

مواد لازم :

• شکر: 1 پیمانه
• آرد: 2 پیمانه
شیر پر چرب: 1 پیمانه سر خالی
تخم مرغ: 4 عدد
• بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
• بکینگ سودا: 1/2 قاشق چای خوری
• کره: 150 گرم آب شده یا 1 پیمانه
• وانیل: 2 قاشق چای خوری
• اسانس توت فرنگی در صورت تمایل( میتونید داخل خود کیک یا خامه استفاده کنید)
• مارمالاد تمشک
• خامه فرم گرفته

طرز تهیه:

شکر رو با تخم مرغ خوب هم بزنید تا پف کنند تقریبا 7-10 دقیقه اول با دور کند بعد تند هم بزنید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. تا سفید شود و کف کند.
بکینگ پودر و بکینگ سودا رو همراه با آرد اضافه کنید و مخلوط کنید اسانس توت فرنگی رو بریزید.
بعد شیر رو اضافه کنید و کره آب شده را و هم بزنید.
داخل قالب مخصوص کاپ کیک رو کپسول بزارید و از مایع کیک بریزید. و بزارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15-20 دقیقه.
بعد از سرد شدن کاپ کیک ها وسط اونها رو با یک کارد یک برش گرد کوچک بزنید تا سوراخ بشه وسطش و توش مارمالاد بریزید.
برای مارمالاد تمشک من 2 پیمانه تمشک رو ریختم توی بلندر و میکسش کردم و از توری ردش کردم تا کاملا دونه هاش جدا بشه
و اون رو با 1 و 1/2 پیمانه شکر و نیم پیمانه آب گذاشتم روی حرارت تا بپزه و اون نیم پیمانه آبش بخار شه و کمی بپزه و غلیظ بشه.
بعد گذاشتم کمی سرد شد و ریختم داخل کاپ کیک ها.
وقتی دیدید مارمالاد کمی خنک شد زود بریزید داخل کاپ کیک ها چون اگر سرد بشه سفت میشه و نمیشه ریخت داخل کاپ کیک ها و فرمش بد میشه. دوباره قسمت برش خورده کاپ کیک رو گذاشتم سر جاش و روش رو با خامه فرم گرفته که کمی تمشک مخلوطش کرده بودم زدم.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع کاپ کیک تمشک
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن