طرز تهیه کرم کارامل

کرم کارامل بسیار خوش طعم و لذیذ

مواد لازم:

تخم مرغ: 6 عدد
• شکر: 1 و 2/3 پیمانه
شیر: 4 پیمانه (من 3 پیمانه شیر ریختم +1 پیمانه خامه).
خامه رقیق هوی ویپ کریم: 3 قاشق غذا خوری
• وانیلا بین: 1 عدد یا اسانس وانیل 2 قاشق چای خوری
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
آب: 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

اگر از وانیلا بین استفاده میکنید آن را از وسط برش بدید و مغزش را در بیاورید و همراه با خود چوبهایش مخلوط شیر و خامه بزارید روی حرارت و هم بزنید تا گرم بشوند وقتی کناره های ظرف حباب ایجاد شد از روی حرارت بردارید.
اگر دسترسی به وانیلا بین دارید حتما از این استفاده کنید چون طمع کرم کاراملتان کلی فرق میکند و باعث میشود، کرم کاراملتان بوی تخم مرغ ندهد.
1 پیمانه شکر را با 1/4 آب مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا آرام آرام رنگش عوض شود و کاراملی شود اصلا مخلوتش نکنید حواستان باشد نسوزد و همین که شکر شروع کرد به عوض کردن رنگ مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. کارامل را بریزید ته قالب هایتان و بزارید تا خنک بشوند.
تخم مرغ ها را با وانیل و بقیه شکر و نمک هم بزنید تا یکدست و کرمی بشند. (اگر از وانیلا بین استفاده نکردید وانیل اکستراکت را با تخم مرغها مخلوط کنید).
چوبهای وانیل را از داخل شیر در بیارید و شیر که داغ هست اما دست را نمی سوزاند را با تخم مرغ ها خوب مخلوط کنید.
شیر و تخم مرغ را داخل قالبها بریزید و قالب را بزارید داخل یک ظرف بزرگتر از خودش که داخلش آب پر کرده اید.
بعد بزارید داخل فر که از قبل روی 225 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود.
بعد از فر خارج کنید و بزارید خنک بشوند 1 شب بزارید بمانند داخل یخچال بعد کناره های قالب را با کمک چاقو جدا کنید و برگردونید داخل ظرف سرو

برای روی کرم کارامل ها من از شکر کاراملی استفاده کردم که برای ته کرم هام استفاده کرده بودم کاراملم را با قاشق روی فویل ریختم و تا وقتی که گرم بود سریع فویلم را خم کردم تا کارامل هایم حالت بگیرند و بعد از سرد شدن از فویل جدایشان کردم.

برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close