آشپزی

طرز تهیه کشک در منزل

کشک خوشمزه و ترش

مواد لازم:

ماست کیسه‌ای ترش
• نمک دریایی

طرز تهیه:

روش اول :

ماست معمولی رو داخل کیسه بریزید و به مدت 2-3 روز از جایی آویزان کنید تا خوب ابش گرفته بشه بعد بهش به اندازه ای نمک اضافه و مخلوط کنید تا شور بشه بعد اون رو به هر شکلی که دوست دارید درست کنید و روی حصیر و یا دستمال کتان و یا کاغذ روغنی بچینید و بزارید خشک بشه . این روشی هست که طعمش مثل کشک ایران میمونه

روش دوم:

یک لیتر آب به نیم کیلو ماست کیسه ای ترش اضافه کنید و خوب هم بزنید اگر هم نزنید ممکن ته بگیره همین که شروع به جوشیدن کرد یه جوش کوچیک فقط بلافاصله از روی حرارت بردارید ماست رو داخل توری بریزید تا ابش کامل گرفته بشه و بعد داخل ظرفی بریزید و بهش نمک زیادی بزنید در حدی که کمی شور بشه . و بعد گردیهای کوچیکی اندازه بزرگتر از گردو درست میکنیم میچینیم توی سینی و میزاریم جلوی افتاب تا خشک بشه . میتونید کشک رو هر مدلی که دوست داشتید شکل بدید . من گرد درست کردم. موقع سرو کشک رو میسابیم و با کمی اب میریزیم توی بلندر تا صاف و یکدست بشه و استفاده میکنیم. کشک خشک مدت ماندگاریش خیلی بالا هست اما اگر خواستید کشک مایه داشته باشید کشک پودر شده رو همراه مقدار کمی اب داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشه حواستون باشه که اب زیادی نریزید تا خیلی شل بشه بعد میتونید کشک مایه رو داخل شیشه تمیزی بریزید و درش رو محکم ببندید و داخل یخچال به مدت 1-2 هفته نگهداری کنید

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 1 Rating: 4]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن