طرز تهیه کعر پیده

غذای ترکی بسیار خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

مواد لازم

برای خمیر:

• آرد: تقریبا 6 پیمانه + به مقدار لازم
شیر: 1 پیمانه
آب ولرم: 1 پیمانه
• خمیر مایه فوری: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
• روغن مایع: 1/2 پیمانه

برای فیلینگ سیب زمینی:

سیب زمینی: 2 عدد متوسط اب پز شده
پیاز: 1 عدد متوسط
• رب: 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز و مقداری نمک

برای فیلینگ پنیر:

• پنیر فتا کم چرب: 1 پیمانه
• پنیر موزارلا: 1 پیمانه

برای فیلینگ گوشت:

• گوشت چرخ کرده: 200 گرم
• پیاز: 1 عدد متوسط
• نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز

برای روی پیده ها:

• 2 عدد زرده تخم مرغ + 1 قاشق غذا خوری ماست

طرز تهیه

برای خمیر:

همه مواد خمیر رو میریزیم داخل کاسه میکسر و به مدت 8 دقیقه خمیر رو ورز میدیم.  خمیر باید نرم و به اصطلاح در حد لاله گوش باشه. یک پیمانه آخر، آرد رو کم کم اضافه کنید و چک کنید تا بیشتر از نیاز خمیر آرد اضافه نکرده باشید.
روی خمیر رو میپوشونیم و میزاریم به مدت 1 ساعت تا خمیر ور بیاد و حجمش دو برابر بشه.

برای فیلینگ سیب زمینی:

پیاز رو سرخ میکنیم بهش رب و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه و تفت میدیم. سیب زمینی آبپز رو له میکنیم و به پیازداغ اضافه میکنیم یه هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم میزاریم کنار تا خنک بشه.

برای فیلینگ پنیر:

پنیرفتا رو با چنگال له میکنیم و هر دو پنیر رو باهم مخلوط میکنیم میزاریم کنار
(برای اینکه سردی پنیر رو بگیرید خیلی کم بهش پودر زیره و فلفل قرمز اضافه کنید ) دلبخواهی

برای فیلینگ گوشت:

پیاز رو سرخ میکنیم گوشت رو اضافه میکنیم و بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم میزاریم کنار خنک بشه.
روی میز کار رو آرد میپاشیم خمیر رو برمیگردونیم روی میز و از خمیر گوله هایی اندازه نارنگی جدا میکنیم و میزاریم کنار. حالا دونه دونه خمیر رو با کمک وردنه باز میکنیم خمیر رو نازک و به شکل بیضی در میاریم و وسط پنج تا از خمیرها رو با فیلینگ سیب زمینی پر میکنیم. پنج تای دیگه رو با پنیر و باقی رو با فیلینگ گوشت پر میکنیم  و لبه های خمیر رو به هم میرسونیم و میچسبونیم به هم. بعد داخل سینی فر منتقل میکنیم. و با کمک نوک انگشت هامون روی خمیر رو شکل میندازیم. و با کمک برس مخلوطی از زرده تخم مرغ و ماست رو روی پیده ها میمالیم.
سینی رو میزاریم داخل فر روی 450 درجه فارنهایت  به مدت 13 الی 15  دقیقه و یا تا وقتی که روش خوب رنگ بگیره. بعد از پخت پیده ها رو تا وقتی که داغ هستن از سینی جدا کنید و داخل یک دستمال روی هم بچینید تا با کمک بخار هم نرم بمونن و به همون حال رها کنید و بزارید خنک بشن. اگر دوست داشتید نون ها کمی حالت برشته تر داشته باشن بهتره جدا جدا بچینید و بزارید خنک بشن. میتونید بعد از خارج کردن از فر بلافاصله مقداری کره روی نونها بزنید تا نرمتر بمونن.

امتیاز شما به این مطلب
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

مطالب مرتبط

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن