آشپزیسبک زندگی

طرز تهیه کعر پیده

غذای ترکی بسیار خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

مواد لازم

برای خمیر:

• آرد: تقریبا 6 پیمانه + به مقدار لازم
شیر: 1 پیمانه
آب ولرم: 1 پیمانه
• خمیر مایه فوری: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
• روغن مایع: 1/2 پیمانه

برای فیلینگ سیب زمینی:

سیب زمینی: 2 عدد متوسط اب پز شده
پیاز: 1 عدد متوسط
• رب: 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز و مقداری نمک

برای فیلینگ پنیر:

• پنیر فتا کم چرب: 1 پیمانه
• پنیر موزارلا: 1 پیمانه

برای فیلینگ گوشت:

• گوشت چرخ کرده: 200 گرم
• پیاز: 1 عدد متوسط
• نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز

برای روی پیده ها:

• 2 عدد زرده تخم مرغ + 1 قاشق غذا خوری ماست

طرز تهیه

برای خمیر:

همه مواد خمیر رو میریزیم داخل کاسه میکسر و به مدت 8 دقیقه خمیر رو ورز میدیم.  خمیر باید نرم و به اصطلاح در حد لاله گوش باشه. یک پیمانه آخر، آرد رو کم کم اضافه کنید و چک کنید تا بیشتر از نیاز خمیر آرد اضافه نکرده باشید.
روی خمیر رو میپوشونیم و میزاریم به مدت 1 ساعت تا خمیر ور بیاد و حجمش دو برابر بشه.

برای فیلینگ سیب زمینی:

پیاز رو سرخ میکنیم بهش رب و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه و تفت میدیم. سیب زمینی آبپز رو له میکنیم و به پیازداغ اضافه میکنیم یه هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم میزاریم کنار تا خنک بشه.

برای فیلینگ پنیر:

پنیرفتا رو با چنگال له میکنیم و هر دو پنیر رو باهم مخلوط میکنیم میزاریم کنار
(برای اینکه سردی پنیر رو بگیرید خیلی کم بهش پودر زیره و فلفل قرمز اضافه کنید ) دلبخواهی

برای فیلینگ گوشت:

پیاز رو سرخ میکنیم گوشت رو اضافه میکنیم و بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم میزاریم کنار خنک بشه.
روی میز کار رو آرد میپاشیم خمیر رو برمیگردونیم روی میز و از خمیر گوله هایی اندازه نارنگی جدا میکنیم و میزاریم کنار. حالا دونه دونه خمیر رو با کمک وردنه باز میکنیم خمیر رو نازک و به شکل بیضی در میاریم و وسط پنج تا از خمیرها رو با فیلینگ سیب زمینی پر میکنیم. پنج تای دیگه رو با پنیر و باقی رو با فیلینگ گوشت پر میکنیم  و لبه های خمیر رو به هم میرسونیم و میچسبونیم به هم. بعد داخل سینی فر منتقل میکنیم. و با کمک نوک انگشت هامون روی خمیر رو شکل میندازیم. و با کمک برس مخلوطی از زرده تخم مرغ و ماست رو روی پیده ها میمالیم.
سینی رو میزاریم داخل فر روی 450 درجه فارنهایت  به مدت 13 الی 15  دقیقه و یا تا وقتی که روش خوب رنگ بگیره. بعد از پخت پیده ها رو تا وقتی که داغ هستن از سینی جدا کنید و داخل یک دستمال روی هم بچینید تا با کمک بخار هم نرم بمونن و به همون حال رها کنید و بزارید خنک بشن. اگر دوست داشتید نون ها کمی حالت برشته تر داشته باشن بهتره جدا جدا بچینید و بزارید خنک بشن. میتونید بعد از خارج کردن از فر بلافاصله مقداری کره روی نونها بزنید تا نرمتر بمونن.

کانال تلگرام بیگ والت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن