طرز تهیه کلاسیک نیویورک چیز کیک

کلاسیک نیویورک چیز کیک دسری آمریکایی

مواد لازم:

کره آب شده: 1/4 پیمانه
بیسکویت پودر شده: 1 پیمانه — اگر آمریکا هستید از graham cracker استفاده کنید.
شکر: 1/4 پیمانه
تخم مرغ درشت: 3 عدد
خامه ترش: 1 و 1/2 پیمانه sour cream
وانیل: 2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای پر چرب: 450 گرم- 16 OZ
شکر: 1/3 پیمانه

طرز تهیه:

فرتون رو روی 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
از قالب کمر بندی استفاده کنید. ته قالب 9 اینچی رو کره بمالید.
بیسکویت ها رو بریزید داخل فود پراسسر و پودرشون کنید. بیسکویت پودر شده رو با کره آب شده و 1/4 شکر مخلوط کنید خوب هم بزنید.
حالا بریزید ته قالب و با ته لیوان بیسکویت ها رو صاف کنید.
تخم مرغ ها رو با 1/3 شکر وانیل خامه ترش خوب با هم زن برقی هم بزنید.
بعد پنیر خامه ای رو که چند ساعت قبل گذاشتید بیرون و نرم شده را اضافه کنید و 1 قاشق کره آب شده هم اضافه کنید.
بعد مایه کیک رو بریزید روی بیسکویت توی قالب، و بزارید داخل فر به مدت 50 دقیقه الی 1 ساعت تا بپزد.

• نکته:

  • بعد بزارید کامل کیک سرد بشه.
  • بعد از پخت 7 ساعت بمونه داخل یخچال بعد برش بخوره.
  • اگر ایران هستید و به خامه ترش دسترسی ندارید از خامه های صبحانه پگاه که پاکت صورتی دارن + 1 قاشق آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.
  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close