آشپزی

طرز تهیه کلاسیک نیویورک چیز کیک

کلاسیک نیویورک چیز کیک دسری آمریکایی

مواد لازم:

کره آب شده: 1/4 پیمانه
بیسکویت پودر شده: 1 پیمانه — اگر آمریکا هستید از graham cracker استفاده کنید.
شکر: 1/4 پیمانه
تخم مرغ درشت: 3 عدد
خامه ترش: 1 و 1/2 پیمانه sour cream
وانیل: 2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای پر چرب: 450 گرم- 16 OZ
شکر: 1/3 پیمانه

طرز تهیه:

فرتون رو روی 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
از قالب کمر بندی استفاده کنید. ته قالب 9 اینچی رو کره بمالید.
بیسکویت ها رو بریزید داخل فود پراسسر و پودرشون کنید. بیسکویت پودر شده رو با کره آب شده و 1/4 شکر مخلوط کنید خوب هم بزنید.
حالا بریزید ته قالب و با ته لیوان بیسکویت ها رو صاف کنید.
تخم مرغ ها رو با 1/3 شکر وانیل خامه ترش خوب با هم زن برقی هم بزنید.
بعد پنیر خامه ای رو که چند ساعت قبل گذاشتید بیرون و نرم شده را اضافه کنید و 1 قاشق کره آب شده هم اضافه کنید.
بعد مایه کیک رو بریزید روی بیسکویت توی قالب، و بزارید داخل فر به مدت 50 دقیقه الی 1 ساعت تا بپزد.

• نکته:

  • بعد بزارید کامل کیک سرد بشه.
  • بعد از پخت 7 ساعت بمونه داخل یخچال بعد برش بخوره.
  • اگر ایران هستید و به خامه ترش دسترسی ندارید از خامه های صبحانه پگاه که پاکت صورتی دارن + 1 قاشق آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.
به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع چیز کیک انواع دسر غذاهای آمریکایی
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن