طرز تهیه کلاسیک نیویورک چیز کیک

کلاسیک نیویورک چیز کیک دسری آمریکایی

مواد لازم:

کره آب شده: 1/4 پیمانه
بیسکویت پودر شده: 1 پیمانه — اگر آمریکا هستید از graham cracker استفاده کنید.
شکر: 1/4 پیمانه
تخم مرغ درشت: 3 عدد
خامه ترش: 1 و 1/2 پیمانه sour cream
وانیل: 2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای پر چرب: 450 گرم- 16 OZ
شکر: 1/3 پیمانه

طرز تهیه:

فرتون رو روی 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
از قالب کمر بندی استفاده کنید. ته قالب 9 اینچی رو کره بمالید.
بیسکویت ها رو بریزید داخل فود پراسسر و پودرشون کنید. بیسکویت پودر شده رو با کره آب شده و 1/4 شکر مخلوط کنید خوب هم بزنید.
حالا بریزید ته قالب و با ته لیوان بیسکویت ها رو صاف کنید.
تخم مرغ ها رو با 1/3 شکر وانیل خامه ترش خوب با هم زن برقی هم بزنید.
بعد پنیر خامه ای رو که چند ساعت قبل گذاشتید بیرون و نرم شده را اضافه کنید و 1 قاشق کره آب شده هم اضافه کنید.
بعد مایه کیک رو بریزید روی بیسکویت توی قالب، و بزارید داخل فر به مدت 50 دقیقه الی 1 ساعت تا بپزد.

• نکته:

  • بعد بزارید کامل کیک سرد بشه.
  • بعد از پخت 7 ساعت بمونه داخل یخچال بعد برش بخوره.
  • اگر ایران هستید و به خامه ترش دسترسی ندارید از خامه های صبحانه پگاه که پاکت صورتی دارن + 1 قاشق آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.
امتیاز شما به این مطلب
[votes: 1 Rating: 3]
ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در اینستاگرام دنبال کنید
برچسب ها
نمایش بیشتر

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

پربازدیدترین مطالب این بخش

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن