آشپزی

طرز تهیه کیک باقلوا

کیک باقلوا شیرین و خوشمزه

مواد لازم:

• پودر بادام: 2 پیمانه
• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• بکین پودر: 2 قاشق چای خوری
• جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 6 عدد
شیر: 1 پیمانه
• رنده پوست پرتقال یا لیمو 2 قاشق غذا خوری
• کره: 1 پیمانه

برای شربت:

• شکر: 3 پیمانه
• آب: 2 و 1/2 پیمانه
• زعفران: 1/3 قاشق چای خوری پودر شده
• آب 1 عدد لیمو ترش

طرز تهیه:

پودر بادام رو با آرد و بکین پودر و جوش شیرین مخلوط کنید.
زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.
زرده ها را با کره نرم شده و شکر خوب هم بزنید و پوست لیمو یا پرتقال را اضافه کنید.
حالا مقداری از مخلوط آرد رو اضافه کنید و بعد مقداری از شیر را. و دوباره مخلوط آرد و … تا شیر و آرد کاملا مخلوط شوند.
سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا سفید و سفت شود و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و آروم دورانی هم بزنید.
مواد رو در قالبی بزرگ بریزید و داخل فر روی 350 درجه فارنهایت قرار بدید به مدت 30 دقیقه تا کیک بپزد.
من از قالب مخصوصی که کیک رو به چند قسمت تقسیم میکنه استفاده کردم که دیگه لازم نیست بعدا برش بزنم کیکم را.
شکر رو با آب بزارید تا 6 – 7 دقیقه بجوشد بعد زعفران و آب لیمو ترش رو اضافه کنید و زیر حرارت را خاموش کنید.
بعد از پخت کیک اون رو برش بزنید و بزارید کیک خنک شود اما شربت داغ باشد.
شربت رو بریزید روی کیک و بزارید تا شربت جذب کیک شود. و با پسته با پودر نارگیل تزیین کنید. (به سلیقه خودتون)

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 1 Rating: 3]
برچسب ها
نمایش بیشتر

تبلیغات

تبلیغات 1

دستگاه جوجه کشی حرفه ای

دستگاه جوجه کشی حرفه ای Easy Bator 6 نمونه متفاوت در صنعتی جوجه کشی کشور ، مناسب برای جوجه کشی از پرندگان زینتی و گران تخم.کیفیت جهانی با راندمان جوجه کشی عالی و قیمت مناسب عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

تبلیغات 2

دستگاه جوجه کشی خارجی

فروش ویژه دستگاه جوجه کشی خارجی ، ساخت کره جنوبی در مدل ها و ظرفیت های مختلف مناسب برای جوجه کشی از تمامی پرندگان و خزندگان تخم گذار اهلی و زینتی با راندمانی فوق العاده عرضه در فروشگاه اینترنتی EIG-SHOP.

دیدگاه بگذارید

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن