طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی خوشمزه و خوش طعم

مواد لازم:

• پوره کدو حلوایی: 1 پیمانه
• آرد: 2 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
گردو: 1/2 پیمانه
کشمش: 1/2 پیمانه
• کره: 190 گرم
• بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
• بکینگ سودا: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
• شکر: 2/3 پیمانه
• شکر قهوه ای: 1 پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
• پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری

برای روی کیک :

• 1 بسته پنیر خامه ای بدون نمک: 228 گرم
• پودرشکر: 1/2 پیمانه
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
خامه: 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

کدو رو خرد کنید و بزارید داخل فر تا بپزد و بعد له کنید.
آرد رو با بکینگ پودر و بکینگ سودا – دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید و 2 بار الک کنید.
کره نرم شده در دمای محیط رو با شکر معمولی و قهوه ای خوب با هم زن برقی هم بزنید.
دونه دونه تخم مرغها رو اضافه کنید و هم بزنید. و پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید و باز خوب مخلوط کنید بعد مخلوط آرد رو در 3 نوبت به مواد تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. و در آخر گردو خرد شده و کشمش رو اضافه کنید و با قاشق بزرگی خوب مخلوط مواد کیک بکنید.
قالب مورد نظر رو ترجیحا قالب کمر بندی باشه رو کره بمالید و آرد بپاشید و مواد رو بریزید توش و بزارید داخل فر که از قبل گرمش کردید روی 350 درجه فارنهایت به مدت 40-45 دقیقه بزارید تا بپزد.
من در قالب 28 سانتی ریختم.
برای روی کیک پنیر خامهای رو بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه و با خامه و وانیل و شکر خوب هم بزنید.
بزارید داخل یخچال تا کمی سفت بشه و بمالید روی کیک.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close