طرز تهیه کیک کرنبری

کیک کرنبری بسیار خوشمزه و خوش طعم

مواد لازم:

• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• کره: 3/4 پیمانه
• شکر قهوه ای: 1/2 پیمانه
• پودر شکر: 1/2 پیمانه
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
• پوست لیمو یا پرتقال رنده شده: 2 قاشق چای خوری
خامه ترش: 1/4 پیمانه
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
• بکینگ سودا: 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 3 عدد
• کرنبری: 2 پیمانه
• پودر شکر مقداری برای روی کیک

طرز تهیه:

فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
کره را بزارید بیرون تا نرم بشه و با شکر قهوه ای و پودر شکر هم بزنید و دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کنید و هم بزنید.
وانیل و پوست پرتقال یا لیمو رو هم اضافه کنید خامه ترش رو هم اضافه کنید.
آرد رو با بکینگ پودر و بکینگ سودا الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
قالب رو کره بمالید و کمی آرد بپاشید و مواد رو داخل قالب بریزید.
کرنبری ها رو با 2 قاشق آرد مخلوط کنید و بریزید روی کیک و روی کیک کمی پودر شکر بپاشید. و بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه. بعد بزارید کیک کاملا خنک بشه و روش پودر شکر بپاشید.

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close