آشپزی

طرز تهیه کیک گلابی و بادام

کیک گلابی و بادام بسیار خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد
• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• پودر بادام: 1/2 پیمانه
• کره: 113 گرم
• بکین پودر: 1 قاشق غذا خوری
گلابی: 5 عدد
شکر: 1/2 پیمانه
• چوب دارچین: 2 عدد
• پودر دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
• شکر قهوه ای: 1 پیمانه
• شراب سفید: مقداری برای پختن گلابی ها
آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق غذا خوری
• پرک بادام

طرز تهیه:

گلابی ها رو پوست بکنید و به همراه چوب دارچین و شکر قهوه ای+ آب لبمو ترش با مقداری شراب سفید بپزید و بزارید خنک بشن.
اگر نخواستید با شراب درستش کنید میتونید از آب استفاده کنید یا با مخلوطی از آب و شراب بپزید.
شراب گلابی ها رو هم خوشرنگ میکنه و هم خوش طعم.
کره را بزارید در دمای محیط نرم بشه. و با شکر هم بزنید و تخم مرغها رو دونه دونه اضافه و مخلوط کنید. و وانیل رو اضافه کنید بعد آرد رو با بکین پودر و پودر دارچین الک کنید. و به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید. و پودر بادام رو هم اضافه کنید.
مواد رو داخل قالب 23 سانتی گرد بریزید و گلابی ها رو بچنید روی مایه کیک و کمی پرک بادام بپاشید روی کیک. و بزارید داخل فری که از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت دقیقه 45 – 50 بزارید تا بپزد.
قبل از خارج کردن از فر با یک خلال دندان چک کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبید کیک شما پخته است.
این کیک خوشمزه را با بستنی سرو کنید.

امتیاز شما به این مطلب:
[votes: 0 Rating: 0]
برچسب ها
نمایش بیشتر
   

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌گذارد

  اشتراک در  
اطلاع از
بستن