بدون دسته بندی

طرز تهیه کیک گلابی و بادام

کیک گلابی و بادام بسیار خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد
• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• پودر بادام: 1/2 پیمانه
• کره: 113 گرم
• بکین پودر: 1 قاشق غذا خوری
گلابی: 5 عدد
شکر: 1/2 پیمانه
• چوب دارچین: 2 عدد
• پودر دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
• شکر قهوه ای: 1 پیمانه
• شراب سفید: مقداری برای پختن گلابی ها
آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق غذا خوری
• پرک بادام

طرز تهیه:

گلابی ها رو پوست بکنید و به همراه چوب دارچین و شکر قهوه ای+ آب لبمو ترش با مقداری شراب سفید بپزید و بزارید خنک بشن.
اگر نخواستید با شراب درستش کنید میتونید از آب استفاده کنید یا با مخلوطی از آب و شراب بپزید.
شراب گلابی ها رو هم خوشرنگ میکنه و هم خوش طعم.
کره را بزارید در دمای محیط نرم بشه. و با شکر هم بزنید و تخم مرغها رو دونه دونه اضافه و مخلوط کنید. و وانیل رو اضافه کنید بعد آرد رو با بکین پودر و پودر دارچین الک کنید. و به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید. و پودر بادام رو هم اضافه کنید.
مواد رو داخل قالب 23 سانتی گرد بریزید و گلابی ها رو بچنید روی مایه کیک و کمی پرک بادام بپاشید روی کیک. و بزارید داخل فری که از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت دقیقه 45 – 50 بزارید تا بپزد.
قبل از خارج کردن از فر با یک خلال دندان چک کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبید کیک شما پخته است.
این کیک خوشمزه را با بستنی سرو کنید.

0 0 رای
به این مقاله امتیاز دهید

سلب مسئولیت مانیتورینگ بیگ والت
بیگ والت یک سیستم مانیتورینگ است نه معرفی سایت های معتبر پس این سایت هیچگونه ارتباطی با پروژه های معرفی شده در سایت ندارد. سرمایه گذاری در پروژه های آنلاین همانند پروژه های فیزیکی دارای ریسک بوده و تصمیم به سرمایه گذاری و هر گونه سود و زیان به عهده‌ی شخص شماست. چنانچه به هر دلیل فکر می‌کنید نمی‌توانید در این تجارت موفق باشید از هر گونه سرمایه گذاری در پروژه‌ها جداً بپرهیزید. همه بنرها و پیوندها در اینجا فقط تبلیغات هستند. ما هیچ تبلیغی را تأیید یا تضمین نمی کنیم.
[بیشتر...]

مشترک شدن
اطلاع از
guest
0 پرسش و پاسخ کاربران
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x