exbonds
بدون دسته بندی

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

کیک گیلاس و بادام بسیار خوشمزه

 مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
• کره: 113 گرم
شکر: 1/2 پیمانه
• آرد: 1/2 پیمانه
• آرد بادام: 1/2 پیمانه
• بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• گیلاس: بدون هسته 25 عدد
• پودر شکر برای روی کیک بعد از پخت

طرز تهیه:

فر رو روی 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
قالب 8 در 8 اینچی مربع شکل رو حاضر کنید و تهش کاغذ روغنی پهن کنید.
کره رو با شکر هم بزنید تا یکدست بشه. بهش دونه دونه تخم مرغها رو اضافه و مخلوط کنید. وانیل رو هم بریزید.
بکینگ پودر رو با ارد و ارد بادام مخلوط و اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید داخل قالب و با کمک لیسک مواد رو صاف و یکدست پخش کنید و روش گیلاسهای بدون هسته رو بچینید. بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه بپزه. بعد از فر خارج کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد برش بدید.

•نکته:

این کیک خیلی کم پف میکنه و کم حجم هست.
اندازه قالب رو تغییر ندید.
میتونید از کمپوت گیلاس هم استفاده کنید. ولی قبل از مصرف باید خوب ابش رو بگیرید.

0 0 رای
امتیاز مقاله

سلب مسئولیت مانیتورینگ بیگ والت
بیگ والت یک سیستم مانیتورینگ است نه معرفی سایت های معتبر پس این سایت هیچگونه ارتباطی با پروژه های معرفی شده در سایت ندارد. سرمایه گذاری در پروژه های آنلاین همانند پروژه های فیزیکی دارای ریسک بوده و تصمیم به سرمایه گذاری و هر گونه سود و زیان به عهده‌ی شخص شماست. چنانچه به هر دلیل فکر می‌کنید نمی‌توانید در این تجارت موفق باشید از هر گونه سرمایه گذاری در پروژه‌ها جداً بپرهیزید. همه بنرها و پیوندها در اینجا فقط تبلیغات هستند. ما هیچ تبلیغی را تأیید یا تضمین نمی کنیم.
[بیشتر...]

برچسب ها
مشترک شدن
اطلاع از
guest
0 پرسش و پاسخ کاربران
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
بستن