سبک زندگی

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

کیک گیلاس و بادام بسیار خوشمزه

 مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
• کره: 113 گرم
شکر: 1/2 پیمانه
• آرد: 1/2 پیمانه
• آرد بادام: 1/2 پیمانه
• بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• گیلاس: بدون هسته 25 عدد
• پودر شکر برای روی کیک بعد از پخت

طرز تهیه:

فر رو روی 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
قالب 8 در 8 اینچی مربع شکل رو حاضر کنید و تهش کاغذ روغنی پهن کنید.
کره رو با شکر هم بزنید تا یکدست بشه. بهش دونه دونه تخم مرغها رو اضافه و مخلوط کنید. وانیل رو هم بریزید.
بکینگ پودر رو با ارد و ارد بادام مخلوط و اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید داخل قالب و با کمک لیسک مواد رو صاف و یکدست پخش کنید و روش گیلاسهای بدون هسته رو بچینید. بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه بپزه. بعد از فر خارج کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد برش بدید.

•نکته:

این کیک خیلی کم پف میکنه و کم حجم هست.
اندازه قالب رو تغییر ندید.
میتونید از کمپوت گیلاس هم استفاده کنید. ولی قبل از مصرف باید خوب ابش رو بگیرید.

[votes: 0 Rating: 0]
تلگرام بیگ والت اینستاگرام بیگ والت

برچسب ها
انواع کیک بادام گیلاس

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن