آشپزیسبک زندگی

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

کیک گیلاس و بادام بسیار خوشمزه

 مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
• کره: 113 گرم
شکر: 1/2 پیمانه
• آرد: 1/2 پیمانه
• آرد بادام: 1/2 پیمانه
• بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• گیلاس: بدون هسته 25 عدد
• پودر شکر برای روی کیک بعد از پخت

طرز تهیه:

فر رو روی 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
قالب 8 در 8 اینچی مربع شکل رو حاضر کنید و تهش کاغذ روغنی پهن کنید.
کره رو با شکر هم بزنید تا یکدست بشه. بهش دونه دونه تخم مرغها رو اضافه و مخلوط کنید. وانیل رو هم بریزید.
بکینگ پودر رو با ارد و ارد بادام مخلوط و اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید داخل قالب و با کمک لیسک مواد رو صاف و یکدست پخش کنید و روش گیلاسهای بدون هسته رو بچینید. بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه بپزه. بعد از فر خارج کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد برش بدید.

•نکته:

این کیک خیلی کم پف میکنه و کم حجم هست.
اندازه قالب رو تغییر ندید.
میتونید از کمپوت گیلاس هم استفاده کنید. ولی قبل از مصرف باید خوب ابش رو بگیرید.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع کیک بادام گیلاس
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن