آشپزیسبک زندگی

طرز تهیه کیک گیلاس

کیک گیلاس بسیار خوشمزه

کیک گیلاس خوشمزه و لذیذ را یکبار امتحان کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1/2 پیمانه
• روغن مایع: 1/2 پیمانه
• آرد: 1 و 1/2 پیمانه
• آب پرتقال: 1/4 پیمانه
• رنده 1 عدد پوست لیمو
• بکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
• وانیل: 1 قاشق چای خوری
• گیلاس: 40 تا درشت بدون هسته + یک قاشق آرد

طرز تهیه:

تخم مرغها رو با شکر و وانیل به حدی هم بزنید که کف کنه و پف کنه و حجمش دو الی سه برابر بشه.
رنده لیمو، اب پرتقال، روغن مایع رو اضافه و هم بزنید. آرد رو با بکینگ پودر هم بزنید و اضافه کنید.
قالب 9 در 13 اینچی مستطیلی رو حاضر کنید و توش کاغذ روغنی پهن کنید.
گیلاسها رو با یک قاشق آرد مخلوط کنید و مایه رو بریزید توی قالب و بعد روش گیلاسها رو بچینید. لازم نیست گیلاسها رو فرو کنید داخل مایع چون موقع پخت خودشون میرن پایین تر بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه و یا تا وقتی که روش طلایی بشه و بپزه و بعد از خنک شدن کیک روش مقداری پودر شکر بریزید.

به این مطلب امتیاز دهید
برچسب ها
انواع کیک گیلاس
کانال تلگرام بیگ والت

نظرات کاربران

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از
دکمه بازگشت به بالا
بستن