دانستنیهای ارز دیجیتالمقالات آموزشی
محکومیت اولین مجرم بیتکوین (Bitcoin) و مجازات های آن
اولین مجرم بیت کوین کیست؟

اولین مجرم بیتکوین کیست؟ در ماه جولای به اصطلاح «اولین مجرم» بیتکوین (بیت کوین چیست؟) به هجده ماه حبس محکوم شد. ترندون شاورز که با آی دی pirateat40 در فرومهای بیتکوین در روزهای اولیه ظهور بیت کوین شناخته شده است، متهم شد که در اقدامات سرمایهگذاری (که طی آن مردم به کسی پول میدهند تا به آنها سود بدهد) دست داشته که باعث شده است تا سرمایهگذاران پولشان را از دست بدهند.
شاورز که اولین پول غیرقانونی خود را حیفومیل کرده بود، نتوانست پولهای از دسترفته را به صاحبانش برگرداند. با این حال وی تلاش خود را کرد، واقعیتی که دادگاه آن را در محکومیت این فرد از تگزاس مدنظر گرفت.
محکومیت های اولین مجرم بیتکوین
او علاوه بر هجده ماه حبس، مجازاتهایی مانند نظارت سه ساله بر درآمدش، یک ارزیابی خاص ۱۰۰ دلاری، ۱.۲ میلیون دلار جریمه و ۱.۲ میلیون دلار پرداخت بهعنوان جبران ضرر دریافت کرد. (دلار چیست؟)
آیا بیتکوین امن است؟
تکنولوژی بیت کوین- پروتکل آن و رمزنگاری- سابقه ردیابی امنیتی قوی دارد و شبکه بیت کوین احتمالاً بزرگترین پروژه محاسباتی توزیع شده در جهان است. بیشترین آسیب پذیری بیت کوین ناشی از خطای کاربر است. ممکن است فایلهای کیف پول بیت کوینی (افتتاح حساب بیتکوین) که کلیدهای محرمانه لازم را ذخیره می کند، بطور تصادفی حذف، گم و یا دزدیده شوند، درست مانند آنکه پول نقد واقعی (پول چیست؟)، به شکل دیجیتال ذخیره شده باشد. خوشبختانه کاربران می توانند اقدامات امنیتی مطمئنی را بکار بندند تا از پول خود محافظت کنند یا از آن دسته از تامین کنندگان خدمات که سطوح امنیتی خوب و نیز بیمه بر علیه دزدی یا گم شدن ارائه می کنند، استفاده نمایند.
«مارتین مالمی»، یکی از اولین توسعهدهندگان و سرمایهگذاران بیتکوین در ژوئن سال ۲۰۱۳ گفته بود: «هویت خریدار یا فروشنده کاملا پنهان است. ماموران FBI هیچ شانسی ندارند که هویت این افراد را شناسایی کنند.»
اما FBI و دیگر سازمانهای قانونی نظر دیگری دارند. «راس اولبریشت»، بنیانگذار ۳۱ سالهی «سیلک رود» (Silk Road)، یک بازار بیتکوین که در آن مواد مخدر به فروش میرفت، در فوریهی ۲۰۱۵ به حبس ابد محکوم شد. در ماه مارس، داراییهای «توماس جیکوفسکی»، ۲۸ ساله از جمهوری چک، ضبط شد. او به پولشویی (پولشویی چیست؟) ۴۰ میلیون دلار بیتکوین دزدی متهم شده بود. دو نفر دیگر هم در سپتامبر ۲۰۱۵ به جرمهای ترفند پانزی (طرح کلاه برداری پونزی Ponzi چیست؟)، کلاهبرداری و اختلاس دستگیر شدند.
مجرمان نمیتوانند از بیت کوین سوءاستفاده کنند
مالکان سایت جاده ابریشم در اکتبر ۲۰۱۳ دستگیر شدند و فعالیت آنها متوقف شد جاده ابریشم، بازار سیاه آنلاینی (بازار سیاه چیست؟) بود که در آن معاملات دارو و پولشویی رخ می داد.
زنی در دانمارک به جرم استخدام قاتل قراردادی با بیتکوین زندانی شد!
هکرها ۱٫۲ میلیارد دلار از ارزهای دیجیتال (کریپتوکارنسی – ارز دیجیتال چیست؟) را به سرقت بردند!
محکومیت اولین مجرم بیتکوین