کسب درآمد از پاک کردن و بسته بندی سبزیجات

راه اندازی کارگاه سبزی پاک کنی در منزل

امروزه به دلیل نداشتن وقت و حوصله خانم ها، بیشتر خانم از پاک کردن سبزی تفره می روند و جایی برای سبزی بر روی سفره آنها نیست برای همین شما می توانید از این خاصیت خانم ها استفاده و دست به یک ایده خلاق بزنید.

با توجه به اینکه زندگی بدون یک فریزر با ذخایر استراتژیک اگر هم امکان پذیر باشد، راحت و لذت بخش نیست، خیلی ها حاضرند پول بیشتری بدهند و انواع سبزی غذا، بادمجان، کدو و پیاز خرد و سرخ شده و . . . تهیه کنند. این وسط چند آدم خوش فکر هم پیدا می شوند که پاسخ این نیاز مردم را بدهند. این می شود که می زنند توی کار سبزی پاک کنی تا به مردم خدمات بدهند و در عوض درآمد خوبی هم کسب می کنند.

برای شروع کار ابتدا باید سبزی را خریداری کنید پس باید تا انجا که می شود سبزی را ارزان خریداری کنید. یا میتوانید سبزی های دیگران را بگیرید و برایشان پاک کنید.

کار سخت است اما هر کاری زحمت خاص خودش را دارد. برای این کار باید واقعا وقت گذاشت.

سبزی پاک کنی سرمایه آنچنانی نمی خواهد. می توانید با 5 تا 7 میلیون تومان ابزار کار را تهیه و شروع کنید.

برای راضی نگه داشتن مشتری سبزیجات را خوب بشوید، فقط مراقب باشید که زخمی و له نشوند. و سعی کنید هیچ علف هرزی در بین سبزیجات باقی نمانده باشد.

چه وسایل و امکاناتی نیاز داریم؟

حداقل فضای لازم برای راه اندازی این کسب و کار خانگی یک اتاق 12 متری است. این کسب و کار به امکانات و تجهیزات سطح بالا و گران قیمت نیازی ندارد. مهم ترین امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی این شغل عبارتند از میزی بزرگ و چند صندلی (برای پاک کردن سبزی روی آن)، تعدادی سبد و تشت بزرگ (برای شست وشوی سبزیجات)، یک یا تعدادی قابلمه یا ظرف بزرگ و اجاق گاز (برای تفت دادن یا پخت سبزیجات)، یک دستگاه پرس خانگی (برای بسته بندی سبزیجات)، یک وسیله نقلیه مانند موتور سیکلت یا خودرو (برای حمل و نقل سبزیجات، در صورت نیاز)، یک خط تلفن و گوشی تلفن (برای سفارش گرفتن) و ارتباط با مشتری و ملزوماتی مانند تعدادی پیش بند، چکمه و چاقو (برای پرسنل؛ 200 تومان برای پاک کردن هر یک کیلو سبزی).

اگر سرمایه ابتدایی را ندارید میتوانید از قسمت های از کار مثل بسته بندی و پخت صرف نظر کنید و به کمک افراد خانواده فقط به کار پاک کردن سبزی اکتفا کنید.

چگونه بفروشیم؟

اگر مغازه ندارید، میتوانید از پارکینگ یا حیاط خانه شروع کنید.

قبل از اینکه به فکر فروش بیفتید به یک نکته مهم توجه کنید: سعی کنید قبل از تولید، سفارش بگیرید. این نکته به ویژه برای تولیدکنندگان مواد فسادپذیرتر مثل سبزی خردشده یا چیپس میوه اهمیت بیشتری دارد و اما فروش؛ برای فروش چند راه حل دارید:
مهم ترین گزینه، مذاکره با سوپرمارکت های محله تان است. گزینه بعدی فروش اینترنتی است. با ایجاد صفحات شخصی می توانید برای فروش محصولات تان تبلیغ کنید یا می توانید با نصب چند آگهی در خیابان محل زندگی تان کالاهای تولیدی تان را به صورت مستقیم عرضه کنید. در آگهی تان قیمت عرضه به صورت مستقیم را محور تبلیغ تان قرار دهید تا هم محله ای هایتان ترغیب شوند به جای خرید از واسطه ها به صورت مستقیم از شما خرید کنند. همچنین میتوانید با رستوران ها، کبابی ها و… نیز قرارداد ببندید.

مجوزها

در ابتدای کار که هنوز کار رونق نگرفته و یا دارید به صورت آزمایشی از صفر شروع میکیند اجباری به داشتن مجوز نیست.

غير از كار خانگي، مغازه‌اي كه اجاره يا خريداري مي‌كنيد بايد جواز كسب مربوط به ميوه و سبزي‌فروشي را داشته باشد كه ديگر نخواهيد خودتان برويد دنبال جواز، كارهاي مربوط به خورد و خوراک نياز به تأييد وزارت بهداشت و درمان دارند تا قابل اعتماد شوند و به قول معروف مو لاي درز كار نرود. اين وزارتخانه، آموزشگاه‌هاي معتبري را در نواحي مختلف هر شهر دارد كه با توجه به محل كسب و زندگی، شما را به اين آموزشگاه‌ها معرفي مي‌كند تا یک دوره حدود 40روزه را بگذرانيد.

مختصری از شیوه پاک کردن سبزیجات پر مصرف

برای پاک کردن سبزی خوردن به این صورت عمل می‌کنیم:

  1. برای پاک کردن شاهی و جعفری کافی است تا کمی ساقه آن را کوتاه کنید و برگ‌های زرد را دور بریزید.
  2. برای پاک کردن نعناع و ریحان می‌توانید 6 تا 7 سانت سر سبزی را کنده و بقیه برگ های سالم را از ساقه سفت جدا کنید و ساقه و ریشه سفت را دور بریزید.
  3. مرزه چون قد کوتاهی دارد و معولاً ساقه‌اش خیلی خشک نمی‌شود، می‌توانید تا جایی که ساقه نرم است آن را یک تکه، از قسمتی که ریشه شروع می‌شود جدا کنید.
  4. برای پاک کردن تره اگر قسمتی از از تره خرابی دارد آن را می‌گیریم و می‌توانیم نیم سانت از سر و ته آن جدا کنیم و بقیه را استفاده کنیم.
  5. ترخون را بهتر است درسته نگه داریم و برگ‌های خراب را دور بریزیم، زیرا برگ برگ کردن ترخون اغلب باعث خراب شدن و گندیدگی کل سبزی می‌شود.
  6. برای پاک کردن تربچه سر و جایی که برگ به آن چسبیده را به اندازه یک نوک چاقو می‌گیریم و دقت می‌کنیم اگر سیاهی و خرابیی هم اگر داشت آن را جدا می‌کنیم و در صورت مصرف برگِ تربچه، برگهای خوب و نرم و جوان‌تر را برای مصرف انتخاب می‌کنیم.
  7. برای پاک کردن پیازچه سر ریشه دار آن را می‌بُریم و قسمتی از انتهای سبز آن را هم کوتاه می‌کنیم تا سبزی جوان و تازه‌تر بماند.
  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad!BadHmmmOkeGood!
0%0%0%0%0%
برچسب ها

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Close